Quote:
Helau tuturor.
Am sa incep foarte simplu. Metin2Gx este jocul vostru, voi decideti ce va place, ce nu, ce doriti si ce nu doriti. Asadar si prin urmare, m-am hotarat sa deschid acest topic unde va voi cere sa lasati propuneri diverse.
In primul rand, tin sa mentionez ca propunerile trebuie sa fie in legatura cu SCHIMBAREA anumitor lucruri deja existente in joc (drop metine/bossi, scoaterea unor lucruri din magazine, skinuri la arme, pv armuri, etc). Absolut TOT CE PROPUNETI va fi luat in calcul si analizat de staff.
In al doilea rand, am deschis acest topic pentru a va cere idei de implementari : harti/ iteme/ bossi/ drop la bossi(care nu au) / eventuri/ cutii magice cu fericire... etc. De asemenea, TOT ce propuneti si aici va fi analizat de echipa Metin2Gx.
Scopul acestui topic este unul foarte clar : dorim sa schimbam cate ceva pentru a va face jocul mult mai accesibil , crearea itemelor mai lejera , atmosfera in-game mai placuta.. Toate acestea in ideea de a popula acest server si a-l face accesibil tuturor playerilor noi dar si vechi. Speram ca, in acest fel, va veti convinge prietenii/cunostintele dar si alte persoane (eventual necunoscute) sa incerce acest joc si sa se poata descurca.
Dorim sa avem un server populat pentru a va face experienta jocului mult mai placuta, sa nu ne mai cunoastem chiar toti intre noi.
Drept dovada, suntem deschisi la orice fel de sugestie pentru a face jocul mai lejer si mai placut.
PS : NU, NU BAGAM LYCANI (in cazul in care doriti implementarea lor), ESTE SINGURA EXCEPTIE.
frumoasa idee dar nu credeti ca e putin cam tarziu? cand mai sunt 50 de playeri pe tot sv-ul??